Bazen uyumadan önce aklıma öyle şeyler geliyor ki, hani bu düşüncelerimi bir yerlerde paylaşabilsem belki şu an hepiniz havada giden araçlara biniyor olucaktınız. Veya ben çok zengin olup ay'a filan yerleşecektim. Amma velakin sabah kalktığımda hepsi atmosfere dağılmış oluyor, paylaştığım tek şey yastığa veya çarşafa akan sıvılar oluyor (evet, çıplak yatıyorum. Ne seksi değil mi ?). Uyumadan önce hayatı bir film şeridi gibi gözümüzün önünden geçirecek medya oynatıcıları gelsin, bitmeden sızıp uyuyalım karşısında. Bütün o müthiş fikirler yanlış kafa da toplanıyor, ne zaman sabah ereksiyonu olsam içimi bir hüzün kaplıyor bu yüzden.

2 Comments:

  1. noraashira said...
    her gün aynı filmi izlemek sıkıcı olur, ereksiyon falan kalmaz ben sana söyliyim, ayrıca aklıma sultana'nın kuşu kalkmaz şarkısının gelmesi, ilginç.
    Werder Veremem said...
    Hayatının tek bir kısmını devamlı olarak izleyecek biri varsa gavur deyimiyle "seriously" problemleri vardır. Pazartesi gecesi işten döndüğünde iş yerindeki ilk gönünü görüp uykuya dalman bir sonraki iş günlerinde seni oldukça rahatlatacak, pazartesi sendromundan uzaklaştıracaktır. Uzun yıllardır görmediğin bir arkadaşını süpermarkette şans eseri gördüğün günün gecesinde onunla ilgili anılarını izlemek fena olmazdı. Ayrıldığın sevgilinin ardından, ilk öpücüğü ilk teması (cinsel münasebet yazamıyorum, bu bilgisayarda çocuk koruma filtresi var, yasaklıyor şeref-ten bir haber-siz.) izlemek ayrılık acısını daha tatlı hale getirecek filan. Kötülerin eline geçmemesi gereken bir silah bence bu. Sultana ile ilgili düşüncelerine gelmek gerekirdi ama aile filtresi işin içine girer sıkıntı yaratır.

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.