Sevgili bayanlar,

Son zamanlarda görüyorumda haddinizden büyük çantalar taşıyorsunuz. Evet belki içi para dolu bond (resmen adı aklımda böyle kalmış) çanta değil ama içinde sizi her türlü zor durumdan kurtaracak malzemelerin mevcut olduğunu biliyorum. Bir isviçre çakısı misali çok fonksiyonlu çantalarınız. Belki kalçalarınız kadar büyük olmaya bilir çantalarınız ama biliyorum ki içinde çok şey var. Ve sizlere baktıkça imreniyorum, o kocaman çantaları dirseğinize asarak dolaşıyorsunuz, aman tanrım ne kadar güçlü diyorum kendi kendime içimdeki ataerkil içsesi bastırmaya çalışarak.

Ama biliyor musunuz ki o kolunuzda taşıdığınız ağır çantalar, sizin kollarınızı çalıştırdığını ve kol kaslarınızla beraber taşıdığınız yöndeki göğüs kaslarınızı da çalıştırdığını (mesela sağ kol=sağ göğüs). Bundan 5 yada bilemedin 10 sene içinde böyle çanta taşımaya devam ederseniz siz bayanlar, bir göğüsünüz dimdik, diğer göğüsünüz sarkık olucak. Aman kızlar amazon kadınları gibi olucaksınız, göğüslerinizi aldıracaksınız o çirkin görüntü yüzünden zaten meme kanseri ile uğraşırken birde bu dertler ile uğraşmayın.

İşte böyle şekilsiz meme istemezsiniz değil mi ?

Lütfen dikkatli olunuz. Birlikte daha diri, daha canlı bayan vücutları yaratalım. Saygılarımla, sizi ve memelerinizi çok seviyorum.


1. Kalem koysan durur, işte dik meme.
2. Mmmeme ucu
3. Çanta taşıyan kol kası ile göğüs kası

0 Comments:

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.