Sizi bilmem, evet bilmiyorum sonuçta karşımda oturup beni dinlemiyorsunuz bu sebebten ötürü sizi bilmem ama ben (biz diyip kişilik bozuntusu yaşayan kuul insan görüntüsü vereceğimi sanıyorsunuz, lütfen alıcılarınızla oynamayın malum sonra cenabet oluyorsunuz.) uf amma uzun cümleymiş başta ne yazdığımı unuttum dedikten hemen sonra konuya bir sonra ki paragrafta gireceğim.

Britanya adasında ingiltere de çekilen dizilerden bahsedeceğim. Son gözdemi anlatacağım. Evet hepsini kademeli kademeli düzgün bir şekilde anlatamayacağım az çok beni okuyup anlayan bir insansanız. "No Heroics" 2008 yılında çıkan bir britcom. Anlamsız surat ifadenizi ve verdiğiniz "ne?" tepkisine istisnaden british sitcom açıklaması yapıyorum. Bunu da bilmiyorsunuz sizi google'a davet ediyorum. 4 adet süper kahraman arkadaşın yaşadıklarını anlatıyor bu dizi.

alex (the hotness) : özel gücü sıcaklığı kontrol edebilmesi. meşhur olmak için elinden geleni yapmaktadır ama bunda pek başarılı olamamaktadır.
sarah (electroclash) : özel gücü makineleri konuşarak kontrol etmesi. oldukça asi bir karaktere sahiptir.
don (timebomb) : özel gücü 60 saniye geleceği görebilmesi. emekli olmuş homoseksüel ispanyalı kahraman don, bu 4lü içindeki en saygı gören karakterdir.
jenny (she-force) : özel gücü en güçlü 3. kadın olmasıdır. ilişkilerden yana şanslı olmayan jenny, hayatının aşkını aramaya devam etmektedir.
devlin (excelsor) : özel gücü herşeyden var sanırsam. en başarılı kahraman olan devlin, alex'e takılmakta ve onun hayatını zehir etmektedir.

0 Comments:

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.