Bundan sonra blogumuzda aramızdaki sade meşhur vatandaşları göstereceğim. Otobüse beraber bindiğiniz, beraber pide kuyruğuna girdiğiniz bu insanlar aslında hepsi birer kahramandır. Amma velakin normal hayatta içine girdikleri o diğer kimlik yüzünden biz onları tanımakta zorluk çekmekteyizdir. İşte ilk kahramanımız;


Evet hemen aklınızda, o meşhur hayvan hakları savunucusu saldırgan tutumu ile nam yapmış olan emel hanım geldi biliyorum. ama ne yazık ki bu yazının konusu o değil, bu başka bir emel. kendisine panter demelerinin sebebi çok farklı. Kendisi bir lunaparkta kalecilik yaparak geçimini sağlamakta. Kendisine atılan penaltıların %78'ini kurtardığı için kendisine bu lakap takılmadı aslında. Her ünlü kişi gibi onunda kendine has bir stili vardı, lunaparkta kalecilik yapmadan çok önce mahallede karate dersleri veren Emel, kendine has yarattığı bu stili "Panter" dövüş tekniğinden almıştır. Bu sebebten ötürü kendisine Panter Emel denmiştir.

0 Comments:

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.