Ellerin birbirine temas halinde sıkı bir şekilde birbirini sarmış şekildedir. Elinin içinde ne olduğunu tahmin etmeye çalışırsın. Bulamazsın ne olduğunu, bilemezsin. Git gide tahmin etmekte, tahminde bulunmakta güçleşir. En sonunda tükenirsin. Ellerini açarsın ama avuçlarında sadece bir hiç vardır. Ama ellerinin içinde birşeyler hayal ettiysen ve açtığında orada olmadığını bildiğin zaman bile o belli bir süre avuçların arasında var olmuş idir.

2 Comments:

  1. Erymnys said...
    ellerimin arasında küçük bir kuş hayal ettim, kapalı ellerimin arasında... açtım baktım orada mı diye, yoktu... ama biliyorum o hep sağ omzumda dururdu...
    pudra said...
    yaratmak ile yaratıcı olmak arasında fark galiba son 2 senedir hayatıma kasteden şey oluyor.hani iyi bir şeyler yapacağını bilmek bundan emin olmak ve bunun rehaveti ile bir şey yapmamak daha sonra bu inancın beyninde yarattığı algı yanılması, çok gerçekçi bir rüyadan uyandığında o rüyanın gerçekliğinde hem boğulman hem de gerçek olmayışında kahrolman gibi.
    algı böyle bir şey.
    uygulamada da başarılar diliyorum bünyene

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.