Nedir bu en hastalığı dediğinizi aklıma getiriyorum suratlarınız değişik şekillerde , kafanız karmaşık ne dediğimi anlamaya çalışıyorsunuz.Açıklama getireyim hemen örnekler üzerinden : 2007'nin en beğenilen ... diye başlıyorlar genelde ,o yıl içinde çıkan herşeyi bir sıralamaya koyup derecelendirme sistemi yapıyorlar.Genelde bu listeler pek objektif olmuyor ama bazıları halka açık oluyor.Halk ne ya? kokuyor bu halk denilen şey , iğrenç birşey.Kamuoyuna sunulan bu listeler genelin oylarıyla seçildiği için daha bir inandırıcı oluyor.Sene sonu ve sene başına doğru yeniden piyasaya sürülecekler , 2007nin en bilmemnesi diyerekten.Güzel bir pazarlama stratejisi aslında kızamıyorumda hani.

Bonus Yazı :

Eskiden kanal d'de biz size aşık olduk diye bir dizi yayınlanırdı.Az önce mercan hatırlattı o dizi bana.Çok güzel ve sevimli bir diziydi aklımda öyle kalmış nedense.Türk televizyon tarihinde sektirmeden izlediğim ender dizilerden biriydi.Süperbaba , ikinci bahar gibi dizilere de selamlar olsun buradan.Bu arada Ferhunde hanımlar hala devam ediyor mu acaba ?

0 Comments:

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.