tarihler 23 mayıs 2007'i gösterirken bugun tsi ile 21:45te başlayacak olan liverpool-milan maçı öncesinde bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum.Futbolla ilgiliyimdir , takım tutarım ama fanatik değilimdir ki burası ayrı bir yazı konusu olmalıdır.

Liverpool , echo and bunnymen ve beatles'in çıktığı yer."KOP" adını verdikleri ingiliz liman işçilerinin takımı.You'll never walk alone ile efsaneleşen bir klüp.

şimdi giriş kısmına bir son verdiğimize göre artık olayın ana kısmına geçebiliriz önemli olan kısıma.Robbie Fowler , ronaldinho , c.ronaldo , messi gibi cambazların f.torres , adriano , ibrahimovic gibi gol makinalarının olduğu günümüz futbol dünyasında ismi bu ünlü isimler kadar telafuz edilen biri değildir.Endüstriyelleşmenin getirdiği etkilerin futboluda mekanik hale getirdiği günümüzde , makine ruhlu bir futbolcu değil de insanı duygularını kaybetmemiş ,futbolu futbol yapan bir isimdir kendisi.Yaşayan bir efsanedir.

Bundan yıllar sonra futboluyla değil de penaltı değil diye itiraz edip karar değişmeyince bilerek kaçırdığı penaltıya devam edip vuran arkadaşına attığı bakışı , gol attıktan sonra içine giydiği KOP işçilerine destek verin tişörtü gibi davranışlarıyla hatırlanacaktır.Hoş kendisi arsenale 4 dk içinde 3 golde atmıştır.

neden mi bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum ? delicesine sevdiği liverpool kendisine yine kazık atmıştır , sözleşmesi uzatılmayacakmış.

FOWLER IS GOD







Powered by ScribeFire.

0 Comments:

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.