Akşam çok şahane bir grup sahneye çıkacaktır , çok önceden biletinizi alıp ortamda reklamını yapmışsınızdır falan filan. Konser zamanı gelir , kapının önünde alkolünüzü alırsınız zira içeride fahiş fiyatlara satıyorlardır.İçeri girmeden bir kızla gözgöze gelirsiniz kesişmeye başlarsınız , neyse o sırada kapılar açılır bir izdiham yaşanır neyse en sonunda içeri girmişsinizdir , biraz esneklik birazda güç kullanarak önlere doğru ilerlersiniz derken o kapının önünde gördüğünüz kızla yanyana gelmişsinizdir.Başlarsınız konuşmaya ne kadar muthiş bir insan olduğunuzu ballandıra ballandıra anlatırsınız aniden grup sahneye çıkar , müzik girer , herkes dans etmeye başlar (konser veren grubun türüne göre değişir) , ve solist elinde mikrofon şarkıyı söylemeye başlar.Ama o da ne?! sözleri bilmiyorsunuz , yanınızadaki kız ise çatır çutur eşlik ediyor tam o sırada birkaç kelime kapmaya çalışırsınız , tam o sırada kız size bakar ve kafanızı sallayıp gözlerinizi kısarak o sırada duyduğunuz bir iki kelimeyi söylersiniz.nakarat kısmınıda kaparsınız ilk şarkı tehlikesi geçiştirilmiştir ya sonrası ?

insanlar genelde sevdikleri şarkıların sözlerini ezberlerler çünkü eşlik ettikleri zaman şarkı ile bütünleştiklerini hissederler gibi bir takım olaylar yaşarlar içten içe.Küçükken özentilikten ezberlerdim şarkıları konserlere gidip avazım çıktığı kadar bağırırdım , bok vardı sanki bard songu ezberleyecek bak japonlara 500,000 kişi mırın kırın şeklinde söylediler albümlerine koydular herifler. neyse efenim yazının anafikrini çıkaracak kadar zeki olduğunuzu varsayıp yazımı burada noktalıyorum.





Powered by ScribeFire.

3 Comments:

  1. win.or.lose said...
    cidden salaksın
    Werder Veremem said...
    sana uzun uzun cümleler ile birşeyler anlatmak isterdim ama vazgeçtim , aptalım ben türkiyenin %80i gibi aptalım.
    puht said...
    bana bu konular çok da yabancı gelmedi ama hehehe
    =)

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.