danimarkalı bilim adamlarının yaptıkları deney ve araştırmalar sonucu internetin insanları çirkinleştirdiğini açıkladılar.
nedenlerini ta olarak açıklayamazlarken elde tutulur bir neden olarak ortaya attıkları sav ise çok ilginç , gelin bunu danimarkalı doktor prof.dr.jörgen ege'den dinleyelim.
"yaptığımız araştırmaların sonucunda monitörden yayılan ışınların insan cildi üzerinde bir takım deformasyonlara yol açtığını gördük. uzun vadede bu fotonlara maruz kalanların çirkinleşmesi mümkündür."
internetin bağımlılık yapan hastalıklar listesine alındığı şu günlerde bu haber , bilgisayar başında zaman geçiren kızlarımız ve erkeklerimiz için üzücü bir haber olucaktır.

şimdi yukarıdaki haber kıvamındaki yazı ne kadar gerçekçi geldi gözünüze değil mi ? ama size bunun tamamen kendi tarafımdan yazıldığını ve ünlü bir websitesinde insanları süzgeçten geçirmeme yardımcı oldugunu açıklasam , ha hoş olmaz mı ?

1 Comment:

  1. Adsız said...
    sen dersinde dogru olmazmi kardesim supersin aynen devam

Post a Comment



Müritler


 

Bu adreste yazılan bütün yazılar yazan kişiye aittir.Çalan, izintisiz alıntı yapan hakkında işlemler yapılacaktır.Yapıcaksan da haber ver.
Sayfanın bu kısmını okuduğuna inanamıyorum, git daha makul işler ile ilgilen.